STORNEBBA OPP 2022

Søndag 21. august arrangerte Vistdal IL Stornebba Opp. Dagen var perfekt for løping, og arrangøren klar for besøk.
Dessverre ble det kun 8 på startstreken i aktivklassen. Mye av det skyldes nok prioritering av mange andre arrangement, og endel skader på løpere som vi regner som «fast inventar» hos oss. Men vi satser på igjen til neste år! Tallet på deltakere i trimklassen var bra, og når vi nå atter kunne samles til premieutdeling og suppe i gymsalen, var alle bord fylt opp.

Takk til alle som deltok, sponsorer og til hele arrangørstaben! Tross lite startfelt var det god stemning og bare blide folk å se i løypa.

Søsknene Ødegård imponerer!

Beste – og eneste – dame(!), med knallgod ny pers, Andrea Ødegård fra arrangørklubben!

Storebror Runar Ødegård fulgte opp, og satte de andre gutta på plass i dag. 2.-plassen gikk til Stornebba-veteran Are Uran fra Havørn, og unggutten Lucas Tokle, ÅIF, tok 3.-plassen.

Tredje løper fra arrangørklubben, Erik Hagbø Myklebostad, sprang på tida 43.00. Litt skuffa over at det ikke ble ny pers i år, men vi syns likevel det var et godt løp med tanke på at han dagen før deltok i Eresfjord Classic.