Kretsrenn i langrenn på Vistdalsheia

Søndag 22. januar 2017 arrangerte Vistdal IL det 4. rennet i kretscupen i fylket. Denne gangen var det klassisk normaldistanse som stod på programmet. I dagene før rennet var det mye spenning i om det i det hele tatt kunne bli avvikla, da vannet stod langt over traseen. Men med ivrige dugnadsfolk iført ski/truger og støvler, med spader og hakker og en porsjon hell fikk de vannet ut av traseene.

Heldigvis var værgudene på arrangørens side denne gangen, og det ble en flott dag med gode forhold.

75 løpere stilte til start i klassene fra 8 år og oppover. Fra klasse J/G 13 ble det gått fellesstart. Stor skiglede blant de yngste og stor innsats både blant de unge og de eldste løperne.

Fra klubben deltok følgende: Ask Gjerde Nerland G8, Markus Rindli G9, Tobias Vikhagen Lange G11, Ola Lange G12, Emma Thorsen Wadsten J12 og Anna Rindli J12. Her var det flere som gikk sitt aller første kretsrenn, og det gjennomført de med god innsats og stil! Og det hadde både vært hardt men morsomt.
- kjekt med alle som heia oss fram ved løypene!

Etter rennet var det premieutdeling og muligheter for å kjøpe seg noe godt i kiosken ved skolen. Her var det lik premiering for de yngste opp til 10 år, og det var stas å kunne klatre opp på benken og motta velfortjent premie etter god innsats i sporet.

Arrangøren var veldig fornøyd både med gjennomføringen av løpet, og at været ble som det ble. Styret i idrettslaget retter en stor TAKK til ALLE som hjalp til underveis!

Tekst og foto: Karianne Brude Lange