Stornebba Opp 2016, søndag 21. august

Søndag 21. august arrangerte Vistdal IL motbakkeløpet Stornebba Opp for femte gang på rad. Totalt 70 deltakere, fordelt på trimmere og aktive. Johan Bugge fra Eidsvåg vant for fjerde året på rad med tiden 28.29. Are Uran fra Averøya på andre med tida 32.35 og vår egen Runar Ødegård på tredje på tiden 33.31.

På damesiden ble det i år satt ny løyperekord av Live Solheimdal, som løper for SK Vidar. Hun vant på tiden 35.52. Benedicte Liepelt, Skaret servicesenter, tok andreplassen på tiden 39.17, og Lillian Todnem fra Frei tok tredjeplassen på tiden 41.45.

For arrangørklubben stilte tre stk. i klassen under 16 år. Alle tre kom i mål på gode tider, og vi gleder oss til å følge denne gjengen videre. Her kan vi og nevne at på forsommeren sprang de KM i terrengløp på Molde, der alle tre kom heim med KM-medaljer.

Arrangøren er fornøyd med dagen og løpet. Flott vær, god stemning og spreke løpere og turgåere. Vi håper likevel på enda større deltakelse til neste år. Som speakeren oppfordra til under premieutdelinga: - Ta gjerne med en venn eller flere, og VELKOMMEN tilbake neste år!