Stornebba Opp 2017

Årets Stornebba Opp ble et vått kapittel, men det så ikke ut til å plage noen av de fremmøtte. Blide turgåere, fartsløpere, publikum og arrangører var godt fornøyd med dagen. 24 stk. stilte til start, derav hele 9 stk. fra arrangørklubben! 29 stk. stilte i trimklassen opp til topps.

I år ble det hardest konkurranse mellom Are Uran fra Havørn IL og Vistdal ILs Runar Ødegård, som ofte har hatt jevne dueller. Are trakk det lengste strået denne gangen, og ble dagens raskeste til topps på tida 33.05. Runar klokka inn som nr. 2 med 35.23. Fulgt av motbakke-debutant Sondre Svensli fra Eidsvåg på 35.53.
Av damene var det Benedicte Liepelt, Elnesvågen, som vant med tida 42.36, fulgt av Lillian Todnem, Frei, 43.48 og med Anna Rindli fra Vistdal på 56.19.

Nede i gymsalen fikk publikum følge løpet med tilbakemeldinger ned fra de ulike postene oppe i lia. I år var løpet med i kretscupen for motbakkeløp i fylket. Her gjenstår 2 løp før vinnere sammenlagt kåres.
Stornebba Opp ble arrangert for 6. gang og er et lite løp, selvsagt med rom for utvikling, men med gode tilbakemeldinger fra fornøyde løpere og gjester til bygda. Dette gjør det kjekt å arrangere, og vi er allerede klar for neste års tur. Merk dere løpet og spre det videre… ta gjerne med en venn eller tre! - som speaker avslutta med etter premieutdelinga.

Vistdal IL med mange på start!

Are Uran - klassevinner H 40-49 og med dagens beste tid for herrene

Klassevinnere: Sondre Svensli, Eidsvåg IL - H16-19år, Are Uran, Havørn- H40-49, Runar Ødegård, Vistdal IL- H30-39, Martin Lyngstad, Lyngstad og omeng - G under16, Anna Rindli, Vistdal IL- J under16. Ikke tilstede: Bjørn Klokset, Eidsøra IL- H60+, Andre Liepelt, Molde- H 50-59, Benedicte Liepelt, Elnesvågen IL- D40-49.

Klikk på bildene for større versjon.