Vistdal ungdomslag

Stiftet 9. november 1957

Vistdal ungdomslag står som arrangør av ulike tilstelninger, mest kjent utenom bygda er nok den tradisjonsrike Sekkjepåsefesten som går av stabelen i månedsskiftet februar/mars hvert år. Første gang denne festen ble arrangert var i 1966, og er en tradisjon både ungdomslaget, bygdafolket og også etterhvert tilreisende vet å sette stor pris på – her er det rift om billettene!

Ungdomslaget arrangerer også den årlige julegrantenninga. Bygdafolk i godt humør møter opp ved "Bua" uansett vær for å drikke gløgg, gå rundt treet, synge julesanger og ha det trivelig sammen med kjente i gryende førjulsstemning før det ringes inn til lysmesse i kirka. De minste ser nok mest fram til besøket av nissen, som sikkert gleder seg like mye. Nissefar ankommer standsmessig med hest og slede og har selvfølgelig med seg sekken sin, der han har små poser på lur til alle som flokker seg rundt.

I tillegg arrangerer ungdomslaget dansefest tradisjonen tro 3. juledag på Vistdal samfunnshus, samt høstfesten som vanligvis arrangeres i oktober.


Styret:
Formann: Tor Olav Hanset
Nestleder: Sondre Mittet
Sekretær: Kurt André Strøm
Kasserer: Vegard Otterhals
Styremedlem: Bård Helde
1. vara: Joakim Lange
2. vara: Ørjan Sandnes
3. vara: Leif Ove Fredvig-Erichsen
4. vara: Bob Andreas Winje